De boeren gaan met hun streekproducten naar de stad

Er is veel gebeurd de laaste tijd. Iedereen kent het wel, druk, druk, druk.

 

Streekmarkt  

Zo zijn wij benaderd door Ilse, een leerling van de Groene Welle uit Zwolle. Haar opdracht was om samen met medeleerlingen een streekproductenmarkt te organiseren bij Tuinland in Zwolle. Ilse wilde graag een stand inrichten met onze producten, wij vinden dat een hele eer. De leerlingen van de Groene Welle en Talentstad moesten de klanten, die het tuincentrum bezochten, smaakvol inspireren. Zo gezegd zo gedaan. Ilse stond samen met Desiré achter een kraam met eieren, ei-cake, ei-room en soepkippen. Niet alleen wij vonden de kraam leuk ingericht, de bezoekers en de school vonden dit ook. Zij kregen een 9,5 voor dit project, een cijfer om trots op te zijn. Zo kon op 4 oktober jl. een breed publiek kennis maken met onze producten. Leuk toch! 

 

Zwolle is een winkel rijker

De "Smaak van Zwolle" heeft een winkel geopend aan de Jufferenwal in Zwolle. Dit in samenwerking met "De Groene Marke".  Ook hier zijn onze producten nu verkrijgbaar.

Het is een leuke winkel geworden met allerlei streekproducten. De officiële opening heeft inmiddels plaatsgevonden. Een bezoekje brengen aan deze winkel is zeker de moeite waard.