Wat was het weer gezellig

De zomer is op z'n retour. De avonden worden weer korter maar wat was het gezellig deze zomer. Vele fietsers, wandelaars en automobilisten hebben ons bedrijf bezocht. Liters koffie zijn er gedronken en ik heb ze niet geteld maar er zijn vele honderden foto's gemaakt van de kippen. Natuurlijk gingen de dagelijkse werkzaamheden voor, de kippen en de eieren hadden voorrang maar zodra een gast een vraag had namen we de tijd om deze te beantwoorden.

 

De reacties die wij hebben mogen ontvangen in onze gastenboek geven ons de indruk dat de bezoekers onze bedrijfsvoering waarderen. Door de spotjes en de media aandacht voor het ei, op radio en tv, krijgen wij de indruk dat meer mensen zich verdiept hebben in houderijsystemen en de verschillende soorten eieren. Het is fijn om te zien dat dit zijn vruchten afwerpt.