Ambitie

Als we terugkijken op 2015 zijn we tevreden. De dochters haalden hun propedeuse, Sarah kwam voorbij en we zijn zelfs een paar dagen naar Berlijn geweest. Ook bedrijfsmatig ging het goed. De kippen legden vele eieren, vele gasten ontdekten het rustpunt en de ei-automaat moest vaak worden gevuld. Er zijn vele leuke gesprekken gevoerd met klanten. De contacten met o.a. de horeca, de recreatie ondernemers, de bakkers en afnemers en verwerkers waren plezierig. De vergaderingen van de Boerderijwinkel duurden lang, maar waren productief en gezellig. Er zijn nieuwe initiatieven ontstaan zowel bij de Boer als Gastheer (fietsroute langs ons bedrijf) als bij Vechtdal Producten (samenwerking tussen diverse ondernemers uit het Vechtdal). 

 

Nu het einde van het jaar nadert stellen wij onszelf opnieuw de vraag: "Wat is onze ambitie?"

Als je het woord ambitie in het woordenboek opzoekt, kom je o.a. bij de volgende betekenis uit: 'hogerop komen' en 'het beste uit jezelf halen'. Het is goed om jezelf regelmatig de vraag te stellen: "Welke ambitie hebben wij met ons bedrijf? Welke doelen willen wij halen in 2016. Beter presteren als voorgaande jaren, wijzigingen doorvoeren of inspelen op actuele ontwikkelingen?" 

Onze visie is dat het belangrijk is om samen te werken met degelijke en betrouwbare partners die kennis van zaken hebben, met oog voor nieuwe kansen. Ook waarderen wij de tips van onze klanten. Als u een goede tip heeft, laat u het dan aan ons weten?  Wij staan hier graag voor open.

 

Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond 2016 toe!

 

Johan en Anneke