Op zoek naar de schat

Mijn zwager, schoonzus en hun twee zonen doen al enkele jaren aan geocaching. We waren dus al op de hoogte van het spel toen wij een mail ontvingen van Martin. Hij wilde graag een cache op ons bedrijf plaatsen en vroeg of wij hieraan wilden meewerken. Lang hebben wij hier niet over nagedacht, al snel stuurden wij een berichtje terug dat wij wel mee wilden doen. 

 

Geocaching is een schatzoekspel, het leuke van dit spel is dat je het wereldwijd kan doen. Je maakt gebruik van een GPS-ontvanger. De bedoeling is om naar aanleiding van de coördinaten de cache te vinden. Ook op ons bedrijf is er één verstopt!

 

Op 9 mei (ergens in de loop van de middag) kwam onze cache online en op 10 mei 's ochtends was de eerste schatzoeker op ons bedrijf. Inmiddels zijn er al meerdere geocachers geweest. Enkelen hebben we gesproken en wij hebben vastgesteld dat geocaching naast een hobby, zeker een sport is. 

Wil je meer informatie over de cache op ons bedrijf, klik dan op deze link