Ons mooie Vechtdal

Vele bezoekers kwamen in de zomer van 2018 naar het Vechtdal toe en een klein deel hiervan bezocht ook ons bedrijf. Soms lopend of met de auto, maar de meeste bezoekers kwamen met de fiets.
Ze waren hier op vakantie, hebben een buitenhuis in de omgeving of ze waren een dagje uit in ons mooie Vechtdal. In ons gastenboek, dat altijd op een van onze tafels ligt in het rustpunt, zien we steeds meer nieuwe plaatsnamen staan. Zou het komen door de lekkere Vechtdal Eieren, de kippen die in de wei scharrelen of door ons paard (Rens) en ram (Jacobus) die onafscheidelijk naast elkaar lopen in de wei? 

 

Overal komen ze vandaan: Klaas en Minie uit Winsum, Elly en Henk uit Waalwijk, Roel en Hanny uit Laren, Fam. Beerepoot uit Steenwijk, Esmee en Mike uit Den Haag, Wim en Janny uit Dalfsen, Aad en Marianne uit Ridderkerk, maar ook Hans en Anneke uit Harderwijk en Leo en Sjaan uit Burgh Haamstede. Daarnaast kwamen er bezoekers uit o.a. Katwijk, Amsterdam, Barneveld, Ameland, Hardinxveld en Den Ham. Ook Ommenaren hebben met enige regelmaat in het gastenboek geschreven.

 

Maar ook vanuit het buitenland ontbrak de belangstelling niet. Onder andere van Bea en Bernard uit Brugge (verse eitjes voor bij de asperges op z’n Vlaams), Graham en Elizabeth from Scotland, Erna uit Albury, Australië, Hubert en Ula aus Deutschland. Ook kregen wij de Grüβe aus der Schweitz (Interlaken) en uit Canada bezochten David en Connie ons bedrijf.

  

Mocht je in de buurt zijn, blader dan eens in ons gastenboek en als je het leuk vindt schrijf er dan een berichtje in. Ons rustpunt en de Ei-Automaat blijven het hele jaar geopend en u bent van harte welkom.